Originele relatiegeschenken voor verschillende branches
24 juni 2023 
5 min. leestijd

Originele relatiegeschenken voor verschillende branches

Originele relatiegeschenken voor de horeca

Gepersonaliseerde wijnflessen

Gepersonaliseerde wijnflessen zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in de horeca en de wijnindustrie. Door het toevoegen van een persoonlijke boodschap of het bedrukken van het logo van het bedrijf op de fles, wordt het cadeau nog specialer en blijft het langer in herinnering bij de ontvanger. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een specifieke wijn die past bij de smaak van de ontvanger of bij de gelegenheid waarvoor het cadeau gegeven wordt. Met gepersonaliseerde wijnflessen laat een bedrijf zien dat het oog heeft voor detail en dat het de ontvanger waardeert.

Bedrukte koffiemokken

Bedrukte koffiemokken zijn een populair relatiegeschenk voor bedrijven in verschillende branches. Of het nu gaat om een advocatenkantoor, een marketingbureau of een bouwbedrijf, een bedrukte koffiemok is altijd een welkom cadeau. Het is niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals het bedrukken van de mok met het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Kortom, bedrukte koffiemokken zijn een veelzijdig en effectief relatiegeschenk voor bedrijven in verschillende branches.

Chocolade met eigen logo

Chocolade met eigen logo is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in verschillende branches. Het is niet alleen lekker, maar ook een leuke manier om je merk te promoten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten chocolade, zoals melk, puur of wit, en deze laten bedrukken met je eigen logo of boodschap. Het is een perfect cadeau voor klanten, medewerkers of partners en zal zeker gewaardeerd worden. Bovendien is het een relatief goedkoop geschenk, waardoor het ook geschikt is voor bedrijven met een kleiner budget.

Bierpakket met lokale bieren

Een bierpakket met lokale bieren is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in de horeca- en voedingsindustrie. Het is een perfect cadeau voor klanten die van lekker eten en drinken houden. Het bierpakket kan worden samengesteld met verschillende lokale bieren, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt. Bovendien kan het bierpakket worden aangevuld met bijpassende hapjes, zoals kaas en worst, om het cadeau nog specialer te maken. Het is een geweldige manier om klanten te bedanken voor hun loyaliteit en om de lokale economie te ondersteunen.

Originele relatiegeschenken voor de IT-branche

USB-sticks in de vorm van een computeronderdeel

USB-sticks zijn tegenwoordig onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Daarom zijn USB-sticks in de vorm van een computeronderdeel een perfect relatiegeschenk voor bedrijven in de IT-branche. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick in de vorm van een toetsenbord, muis of USB-hub. Deze relatiegeschenken zijn niet alleen praktisch, maar ook origineel en zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvangers. Bovendien kunnen deze USB-sticks bedrukt worden met het logo van het bedrijf, waardoor het ook nog eens een effectieve marketingtool is.

Bluetooth speakers met bedrijfslogo

Bluetooth speakers met bedrijfslogo zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in verschillende branches. Deze speakers zijn niet alleen handig voor op kantoor, maar ook voor onderweg of tijdens een dagje uit. Door het bedrijfslogo op de speaker te laten bedrukken, wordt de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot en blijft het bedrijf top-of-mind bij de ontvanger. Bovendien zijn Bluetooth speakers een populair en praktisch cadeau, waardoor de ontvanger het geschenk zeker zal waarderen. Er zijn verschillende soorten Bluetooth speakers beschikbaar, van compacte modellen tot speakers met een krachtiger geluid. Hierdoor is er voor ieder bedrijf een geschikte speaker te vinden als relatiegeschenk.

Powerbanks met eigen ontwerp

Powerbanks met eigen ontwerp zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die zich richten op technologie, reizen of zakelijke dienstverlening. Deze draagbare opladers zijn handig voor onderweg en kunnen worden bedrukt met het logo of de slogan van het bedrijf. Dit maakt het een effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten en klanten te laten zien dat het bedrijf geeft om hun behoeften. Bovendien zijn powerbanks een praktisch cadeau dat klanten zeker zullen waarderen en gebruiken.

Laptop sleeves met bedrijfsnaam

Laptop sleeves met bedrijfsnaam zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in de IT-branche. Het is niet alleen een praktisch cadeau, maar het biedt ook een geweldige manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. De laptop sleeves kunnen worden bedrukt met het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam, waardoor het een geweldig marketinginstrument wordt. Bovendien zijn laptop sleeves een populair item onder professionals en studenten, waardoor het een geweldig cadeau is om te geven tijdens evenementen en beurzen.

Originele relatiegeschenken voor de bouwsector

Gepersonaliseerde gereedschapskisten

Een gepersonaliseerde gereedschapskist is een perfect relatiegeschenk voor bedrijven in de bouw- en technische sector. Deze kisten kunnen worden bedrukt met het logo van het bedrijf en de naam van de ontvanger, waardoor het een persoonlijk cadeau wordt. Bovendien zijn gereedschapskisten praktisch en handig voor het opbergen van gereedschap en andere benodigdheden op de werkplek. Het is een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger en dat ook nog eens lang meegaat.

Bedrukte meetlinten

Bedrukte meetlinten zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in de bouw- en interieurbranche. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden door professionals in deze branches. Door uw bedrijfslogo of slogan op de meetlinten te laten bedrukken, zorgt u voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf bij de ontvanger. Bovendien kunt u met bedrukte meetlinten uw naamsbekendheid vergroten wanneer deze worden gebruikt op bouwplaatsen of in huizen van klanten. Kortom, bedrukte meetlinten zijn een slimme keuze als relatiegeschenk voor bedrijven in de bouw- en interieurbranche.

Veiligheidshelmen met bedrijfslogo

Veiligheidshelmen met bedrijfslogo zijn een origineel relatiegeschenk voor bedrijven in de bouw- en constructiebranche. Deze helmen zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Door het bedrijfslogo op de helm te laten bedrukken, wordt de helm een opvallend en herkenbaar item op de bouwplaats. Bovendien laat het zien dat het bedrijf veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is een geschenk dat zowel de ontvanger als het bedrijf ten goede komt.

Thermosflessen met eigen ontwerp

Thermosflessen met eigen ontwerp zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd uw klanten en medewerkers te voorzien van een handig en duurzaam relatiegeschenk. U kunt uw logo, bedrijfsnaam of een gepersonaliseerde boodschap op de fles laten bedrukken, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt. Thermosflessen zijn perfect voor mensen die onderweg zijn, zoals reizigers, wandelaars en fietsers, maar ook voor kantoorpersoneel dat graag warme of koude dranken bij de hand heeft. Bovendien zijn thermosflessen milieuvriendelijk en verminderen ze het gebruik van wegwerp plastic flessen. Kortom, thermosflessen met eigen ontwerp zijn een praktisch en stijlvol relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door uw klanten en medewerkers.

Originele relatiegeschenken voor de mode-industrie

Bedrukte tote bags

Bedrukte tote bags zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in verschillende branches. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Bedrijven kunnen hun logo of boodschap op de tas laten bedrukken, waardoor het een effectieve manier is om hun merk te promoten. Bovendien zijn tote bags geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals beurzen, evenementen en als cadeau voor werknemers of klanten. Door te kiezen voor bedrukte tote bags als relatiegeschenk, laat een bedrijf zien dat ze oog hebben voor duurzaamheid en tegelijkertijd hun merk willen promoten.

Gepersonaliseerde sieraden

Gepersonaliseerde sieraden zijn een geweldig cadeau voor klanten en medewerkers in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde armband met het logo van het bedrijf voor de mode-industrie, of een gepersonaliseerde ketting met de naam van de ontvanger voor de beautybranche. Deze sieraden kunnen ook worden gebruikt als herinnering aan een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of een belangrijke mijlpaal. Door het personaliseren van de sieraden, creëer je een uniek en waardevol geschenk dat de ontvanger zal koesteren.

Sjaals met eigen ontwerp

Sjaals met eigen ontwerp zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in de mode- en textielbranche. Het is een uniek en persoonlijk cadeau dat de ontvanger zeker zal waarderen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om het bedrijfslogo of een speciale boodschap op de sjaal te laten drukken, waardoor het een effectieve manier is om de naamsbekendheid te vergroten. Sjaals zijn ook een praktisch cadeau, vooral tijdens de koudere maanden. Het is een item dat vaak wordt gedragen en kan worden gebruikt als een stijlvolle accessoire om een outfit compleet te maken.

Custom made kledinghangers

Custom made kledinghangers zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven in de mode- en kledingindustrie. Deze kledinghangers kunnen worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van het bedrijf en zijn een praktisch cadeau voor klanten en medewerkers. Bovendien zijn ze duurzaam en kunnen ze herhaaldelijk worden gebruikt, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn. Of het nu gaat om een modebedrijf, een kledingwinkel of een kledingfabrikant, custom made kledinghangers zijn een uniek en nuttig relatiegeschenk dat de merkidentiteit van het bedrijf versterkt.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen