Vijf originele manieren om je waardering te uiten met relatiegeschenken
24 juni 2023 
1 min. leestijd

Vijf originele manieren om je waardering te uiten met relatiegeschenken

Vijf originele manieren om je waardering te uiten met relatiegeschenken

1. Personaliseer je geschenken

Het personaliseren van relatiegeschenken is een geweldige manier om je waardering te uiten op een unieke manier. Door het toevoegen van de naam van de ontvanger, het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, maak je het geschenk extra speciaal en laat je zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau. Er zijn talloze manieren om relatiegeschenken te personaliseren, van gegraveerde pennen tot bedrukte mokken en zelfs gepersonaliseerde chocolade. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om je waardering te tonen en de ontvanger te laten zien dat je om hen geeft.

2. Geef iets onverwachts

Een onverwacht relatiegeschenk kan een grote indruk achterlaten bij de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde mok met een grappige quote of een unieke gadget die past bij de interesses van de ontvanger. Door iets te geven wat niet standaard is, laat je zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau en dat je de ontvanger waardeert. Het kan zelfs leiden tot meer loyaliteit en betrokkenheid bij jouw bedrijf.

3. Kies voor duurzaamheid

Als je wilt laten zien dat je niet alleen om je klanten geeft, maar ook om het milieu, dan is het kiezen van duurzame relatiegeschenken een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare waterflessen, bamboe koffiebekers of gerecyclede notitieboekjes. Door te kiezen voor duurzame geschenken laat je zien dat je bewust bezig bent met het verminderen van afval en het behouden van onze planeet. Bovendien zijn duurzame geschenken vaak van hoge kwaliteit en gaan ze langer mee, wat de ontvanger zeker zal waarderen.

4. Maak het persoonlijk

Een persoonlijk cadeau is altijd een goed idee als je je waardering wilt uiten. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde mok met de naam van de ontvanger erop, of een gegraveerde pen met een persoonlijke boodschap. Ook kun je een fotolijstje geven met een mooie foto van jullie samen, of een gepersonaliseerde sleutelhanger met de initialen van de ontvanger. Door het cadeau persoonlijk te maken, laat je zien dat je echt hebt nagedacht over wat de ontvanger leuk vindt en dat je hem of haar waardeert.

5. Geef een ervaring cadeau

Een ervaring cadeau geven is een originele manier om waardering te uiten. Denk bijvoorbeeld aan een dagje uit naar een pretpark, een wijnproeverij of een kookworkshop. Door een ervaring cadeau te geven, geef je niet alleen een leuk uitje, maar ook een herinnering die blijft hangen. Bovendien kan het samen beleven van een ervaring de band tussen jou en de ontvanger versterken. Kies een ervaring die past bij de persoon en zijn of haar interesses en je zult zeker in de smaak vallen met dit relatiegeschenk.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen