10 originele relatiegeschenk ideeën
10 juli 2023 
3 min. leestijd

10 originele relatiegeschenk ideeën

10 originele relatiegeschenk ideeën

Wijn- en kaaspakket

Een wijn- en kaaspakket is een klassiek relatiegeschenk dat altijd goed in de smaak valt. Het is een perfect cadeau voor zowel zakelijke als persoonlijke relaties. Het pakket kan bestaan uit een fles wijn en verschillende soorten kaas, zoals brie, camembert en geitenkaas. Het is belangrijk om te weten welke wijn goed past bij welke kaas, zodat de ontvanger optimaal kan genieten van het cadeau. Een wijn- en kaaspakket kan worden gepersonaliseerd door het toevoegen van een persoonlijke boodschap of het bedrukken van de verpakking met het logo van het bedrijf.

Gepersonaliseerde mokken

Gepersonaliseerde mokken zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hen geeft. U kunt de mokken laten bedrukken met uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of zelfs de naam van de ontvanger. Dit maakt de mokken niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en uniek. Bovendien zijn mokken een veelgebruikt item in kantoren en huishoudens, waardoor uw geschenk regelmatig onder de aandacht komt. Kortom, gepersonaliseerde mokken zijn een effectief en origineel relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een plant als cadeau

Een plant als cadeau is een geweldig idee voor een relatiegeschenk. Het is niet alleen een mooie decoratie voor op kantoor of thuis, maar het heeft ook een positief effect op de gezondheid en het welzijn van de ontvanger. Planten zuiveren de lucht en zorgen voor een ontspannen sfeer. Bovendien zijn er talloze soorten planten om uit te kiezen, van kleine vetplanten tot grote kamerplanten. Een plant als cadeau is dus zowel praktisch als decoratief en zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Een gepersonaliseerde kalender

Een gepersonaliseerde kalender is een geweldig relatiegeschenk idee. Het is niet alleen praktisch, maar het biedt ook een persoonlijke touch. U kunt de kalender aanpassen met uw bedrijfslogo, afbeeldingen van uw producten of zelfs foto's van uw klanten. Het is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd uw klanten te laten zien dat u om hen geeft. Bovendien zal de kalender het hele jaar door worden gebruikt, waardoor uw bedrijf constant in de gedachten van uw klanten blijft.

Een luxe notitieboekje

Een luxe notitieboekje is een geweldig relatiegeschenk idee voor klanten die graag schrijven of notities maken. Het is een praktisch en stijlvol cadeau dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Kies voor een notitieboekje van hoge kwaliteit met een mooie cover en een elastische sluiting. Personaliseer het notitieboekje met het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap om het nog specialer te maken. Het is een attent geschenk dat je klanten zeker zullen waarderen en dat hen eraan zal herinneren hoeveel je om hen geeft.

Een powerbank

Een powerbank is een handig relatiegeschenk voor iedereen die veel onderweg is. Met een powerbank kunnen mobiele apparaten zoals smartphones en tablets onderweg worden opgeladen, zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn. Een powerbank met het logo van het bedrijf erop gedrukt is een slimme manier om de naamsbekendheid te vergroten en klanten te laten zien dat het bedrijf geeft om hun behoeften. Bovendien is een powerbank een duurzaam geschenk dat vaak hergebruikt zal worden, waardoor het bedrijf langdurig in de gedachten van de ontvanger blijft.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een geweldig relatiegeschenk idee. Het is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en uniek. Je kunt de sleutelhanger laten graveren met de naam van de ontvanger, het logo van je bedrijf of een speciale boodschap. Zo geef je niet alleen een cadeau, maar ook een blijvende herinnering. Bovendien is een sleutelhanger een item dat dagelijks gebruikt wordt, waardoor je bedrijf regelmatig onder de aandacht komt. Kortom, een gepersonaliseerde sleutelhanger is een slimme keuze als relatiegeschenk.

Een gepersonaliseerde USB-stick

Een gepersonaliseerde USB-stick is een geweldig relatiegeschenk idee. Het is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier om uw bedrijfsnaam te promoten. U kunt de USB-stick personaliseren met uw bedrijfslogo of een speciale boodschap voor uw klanten. Bovendien zijn USB-sticks verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor u kunt kiezen voor een uniek ontwerp dat past bij uw bedrijf. Het is een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden en dat uw klanten nog lang zullen gebruiken.

Een gepersonaliseerde flesopener

Een gepersonaliseerde flesopener is een geweldig relatiegeschenk idee voor bedrijven die zich richten op de horeca-industrie. Het is een handig en praktisch cadeau dat vaak gebruikt zal worden door de ontvanger. Door het toevoegen van een persoonlijk tintje, zoals het bedrukken van het logo van het bedrijf of de naam van de ontvanger, wordt het cadeau nog specialer en zal het zeker gewaardeerd worden. Het is ook een geweldige manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten, omdat de flesopener vaak in de buurt van anderen zal worden gebruikt.

Een gepersonaliseerde pen

Een gepersonaliseerde pen is een geweldig relatiegeschenk idee omdat het zowel praktisch als persoonlijk is. Door de pen te laten bedrukken met het logo of de naam van het bedrijf, wordt het een effectieve manier om de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien kan de pen ook worden gepersonaliseerd voor individuele ontvangers, bijvoorbeeld met hun naam of initialen. Dit maakt het geschenk extra speciaal en laat zien dat er aandacht is besteed aan de ontvanger. Een gepersonaliseerde pen kan worden gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, waardoor het een praktisch en nuttig geschenk is dat vaak zal worden gebruikt.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen