arrow_drop_up arrow_drop_down
8 december 2019 

Oesters met double you gin [recept]

Voor de perfect start van een feestelijk diner haal je alles uit de apero-kast, met geraffineerde heerlijke hapjes. Hierbij een tof idee om te proberen…

Oesters met double you gin: Voorbereiding 10 minuten – makkelijk

ingrediënten

  • 6 oesters
  • sap en zeste van 1 limoen
  • 400 ml double you gin
  • 1/2 gerapte verse gember
  • 1 tl suiker
  • 1 vers pepertje, fijngesnipperd

bereidingswijze

  • Open de oesters met een oestermes
  • Meng alle andere ingrediënten en verdun eventueel met een beetje vocht van de oesters
  • Giet over de oesters en serveer
Oesters met double you gin

Oesters met double you gin

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen