arrow_drop_up arrow_drop_down
1 mei 2020 

Nutella koffie populair op sociale media

Nutella en koffie een gekke combinatie? Dat is buiten influencer Valentina Mussi uit Miami gerekend! Wie dol is op Nutella en graag eens iets nieuws uitprobeert, moet zeker het verrassende recept testen dat de ronde doet op sociale media. Het is een speciaal drankje op basis van opgeklopte chocoladehazelnootpasta.

In een filmpje dat al tienduizenden keren geliket werd, toont ze hoe ze een lepel Nutella mengt met slagroom en opklopt. Dat mengsel voegt ze toe aan een glas met ijskoude melk.

Nutella koffie receptje

Meng koffie, suiker, water en Nutella tot een luchtige crème. Die doet ze in een glas met ijsblokjes, melk en een lepel Nutella. Meer dan 125.000 mensen gaven al aan dat ze het recept leuk vinden. Wij gaan het zeker eens proberen met onze Belgische Marbi choco, jij ook?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door London Food • Content Creators (@fitwaffle) op

 

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen