Klassieke chocoladetaart recept
15 maart 2020 
0 min. leestijd

Klassieke chocoladetaart recept

Klassieke chocoladetaart ingrediënten

    • 200g chocolade melk
    • 200g gesmolten boter
    • 5 eieren
    • 250g griessuiker
    • 20g patisseriebloem

Klassieke chocoladetaart bereiding

Smelt de chocolade met de boter. Roer er de suiker bij en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Roer er nu één voor één eieren onder. Zeef er de bloem op en spatel die eronder.

Verdeel het beslag in de gewenste taartvorm en bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
Haal uit de vorm en serveer lauw of koud met wat zure room, vers fruit, sinaasappel marmelade voor nog meer plezier

chocoladetaart

chocoladetaart

Tip: heb je onze Belgische chocoladetaart recept al eens geprobeerd?

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen

Zoek in onze artikels