Nutty Thins
29 november 2018 
5 min. leestijd

Nutty Thins

Nutty Tins: Belgische chocolade snacking bites

Nutty Thins zijn chocolade snacking bites met een hoek af! Knapperig, lekker dun en boordevol heerlijke en natuurlijke ingrediënten.

Belgische melk- of donkere chocolade tjokvol noten, granola, bessen en andere lekkernijen. Natuurlijk, zonder meer. Zout, zoet of liever een beetje pittig? Ontdek ze allemaal hier! Knapperig, lekker dun en boordevol heerlijke en natuurlijke ingrediënten. Nutty Thins zijn chocolade snacking bites met een twist. Belgische melk- of donkere chocolade boordevol noten, granola, bessen en andere lekkere ingrediënten. Natuurlijk, zonder meer. Zout, zoet of liever een beetje pittig? Ontdek alle smaken!

Dit nieuwe product, door BARÚ op de markt gebracht, bestaat uit dunne chocoladeplakjes met noten. Een zakje van 50 g Nutty Thins Dark Chocolate Roasted Almond & Sea Salt bevat 282,5 kcal en 18,5 g koolhydraten waarvan 18 g suikers. Nutty Thins is verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en bevatten geen genetisch gemodificeerd organismes (GGO’s). Bovendien is de cacao UTZ-gecertifieerd, dat wil zeggen dat een verantwoordelijke productie is gegarandeerd.

Nutty thins
– » Natural goodness, made with love
– » Met pure ingrediënten
– » Lekker dun maar vol met noten

Er zijn vier verrassende smaken, allen met Belgische chocolade.

Snacking bites met een hoek af.  Dat is waar Nutty Thins, de jongste telg binnen de BARÚ-familie, voor staat. De dunne knapperige chocoladestukjes bestaan uit verrassende combinaties van pure ingrediënten. Hou je van zout of eet je liever zoet? Of ben je in de stemming voor pittig? Voor elke smaak bestaat er een variatie. Ontdek ze allemaal!

Nutty Thins van Baru

Nutty Thins van Baru

Hoge kwaliteit, vol natuurlijke ingrediënten, lekker én no-nonsense. Die eigenschappen zijn typisch Belgisch en dus ook typisch BARÚ. De jongste telg van het merk, Nutty Thins, is een verrassende nieuwkomer in de winkelrekken. De lekkernijen zijn niet te vergelijken met de chunks en oversized repen die momenteel de bovenhand voeren in chocoladeland. De dunne, krokante Nutty Thins zitten bomvol noten, granola, bessen en ander lekkers. Natuurlijk, met een verfijnde smaak, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen en met échte ingrediënten.

Omdat ze zo dun zijn, hebben Nutty Thins een andere bite en smaakbeleving dan andere chocoladerepen en -chunks. Elegant snoepen met een aangename beet, dat is Nutty Thins.

Beter snacken

De trend van kleine porties chocolade komt steeds vaker voor in het snacking-segment. Kleine hapjes, die je makkelijk onderweg kunt eten, vervangen steeds vaker vaste eetmomenten. Het zoete snacking-segment kent een toename van donkere chocolade met een hoog cacaogehalte; de ongezonde snacks worden aangevuld met gezondere varianten die fruit en diverse notensoorten bevatten. Geen wonder dat Nutty Thins bomvol noten én chocolade zit. De perfecte guilty pleasure waarvoor je je niet schuldig hoeft te voelen omdat het een gezond alternatief biedt voor andere chocoladesnacks vol suiker en vetten.

Noten zijn hét bewijs dat goede dingen ook in kleine verpakkingen bestaan. Ze vormen een essentieel onderdeel van een gezond dieet en een gezonde levensstijl. Bovendien zijn ze heel gezond. Ze zitten boordevol waardevolle en essentiële bouwstenen voor je lichaam: gezonde enkelvoudige vetzuren, mineralen, vitamines, eiwitten en voedingsvezels. Een goede bron van energie om de dag door te komen. Kortom, de perfecte partner in crime voor een busy lifestyle. Geen wonder dat de populariteit van snacks met noten in de lift zit. De verhouding noten in Nutty Thins ligt een stuk hoger dan bij andere merken. Nutty Thins met geroosterde amandelen bijvoorbeeld bevat maar liefst zo’n 35% noten!

Opvallende verpakking

De verpakkingen van Nutty Thins blijven niet onopgemerkt met hun geometrische motieven in diverse kleuren. Ze zijn praktisch en makkelijk mee te nemen. Op die manier vormen de snacking bites een handig on-the-go-alternatief voor de traditionele chocoladereep. Bovendien kun je ze door de geometrische motieven nog beter met anderen delen.

nutty thins

nutty thins

Proef het verschil

De basis van de nutty thins bestaat altijd uit Belgische melkchocolade of donkere chocolade, met verrassende combinaties van de beste échte ingrediënten. Nutty Thins staat niet voor zeemzoete snoep, maar voor een puur en lekker product. De perfecte start van al je #nuttyadventures.

nutty thins are awesome

nutty thins are awesome

Ontdek alle variaties!

Voor de spring-in-‘t-veld

Ook al zijn ze klein, blauwe bosbessen zijn kampioenen van waardevolle voedingsstoffen voor ons lichaam. Zo bulken ze van de antioxidanten. De bekende ontbijtcombinatie, granola met blauwe bosbessen, is er nu in deze handige meeneemsnack: Nutty Thins met Belgische melkchocolade, palmvrije granola, hazelnoten en echte bosbessen. 100% bosbes, geen kunstmatige aroma!

Voor de avonturier

Zout kun je zien als een vergrootglas voor andere smaken, die daarmee subtieler en tegelijkertijd intenser worden. Wanneer je zout toevoegt aan pure chocolade, dan verzacht deze de bitterheid en voegt smaak, contrast en textuur toe. De combinatie van Belgische donkere chocolade, geroosterde amandelen én zeezout geeft dat tikkeltje je ne sais quoi aan Nutty Thins.

Nutty Thins Seasalt

Nutty Thins Seasalt

Voor de zoetekauw

Chocolade en karamel zijn een gekend, onweerstaanbaar duo. En geef toe, de toevoeging van geroosterde cashewnoten in de Nutty Thins met Belgische donkere chocolade en krokante stukjes boterkaramel, dat klinkt toch hemels?

Nutty thins Baru Cashew

Nutty thins Baru Cashew

Voor de durfal

Op zoek naar een zoete, maar pittige oppepper? Probeer dan eens deze combinatie: Belgische donkere chocolade met geroosterde amandelen omhuld met honing en chilipoeder. Gedurfd lekker!

Nutty Thins Baru Chili

Nutty Thins Baru Chili

UTZ-gecertificeerd

Samen met cacaoboeren streeft BARÚ naar kwalitatieve cacao. De chocolade die BARÚ gebruikt voor Nutty Thins is natuurlijk, vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en UTZ-gecertificeerd. Daarmee ondersteunt BARÚ duurzame cacaoteelt. Op die manier draagt het merk bij aan een betere toekomst voor boeren, hun families en onze planeet.

New kid in de Belgische chocolade traditie

BARÚ is een jong Belgisch bedrijf dat op een vrolijk eigenzinnige manier voortbouwt op het Belgische chocolade-erfgoed. Het speelse, rebelse merk houdt van typisch Belgisch surrealisme en wil zijn fans zichzelf voortdurend verwonderen met vernieuwende lekkernijen. BARÚ houdt zich ver van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en kiest resoluut voor natuurlijke ingrediënten zoals echt fruit, bourbonvanille, honing en noem maar op. Van de Dreamy Hippos en Swirly Hot Chocolates tot de inmiddels welbekende Fluffy Marshmallows, de creaties van BARÚ zijn ultieme verwennerijen!

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen