Tien creatieve ideeën voor originele relatiegeschenken
13 juli 2023 
7 min. leestijd

Tien creatieve ideeën voor originele relatiegeschenken

1. Persoonlijke relatiegeschenken

1.1 Fotoalbums met gepersonaliseerde foto's

Fotoalbums met gepersonaliseerde foto's zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Door het toevoegen van gepersonaliseerde foto's kunnen bedrijven een persoonlijke touch geven aan hun geschenken. Dit kan variëren van foto's van het bedrijf zelf, tot foto's van het team of zelfs foto's van de ontvanger en het bedrijf samen. Het creëren van een fotoalbum met gepersonaliseerde foto's is niet alleen een uniek cadeau, maar het laat ook zien dat het bedrijf moeite heeft gedaan om iets speciaals te maken voor de ontvanger. Het is een tastbare herinnering die lang meegaat en de relatie tussen het bedrijf en de ontvanger versterkt.

1.2 Gegraveerde sleutelhangers

Gegraveerde sleutelhangers zijn een fantastisch idee voor een origineel relatiegeschenk. Door het toevoegen van een persoonlijke touch, zoals een naam, initialen of een speciale boodschap, worden deze sleutelhangers een uniek en waardevol cadeau. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een blijvende herinnering aan de relatie tussen de gever en ontvanger. Gegraveerde sleutelhangers kunnen worden gebruikt als promotioneel item voor bedrijven, als bedankje voor klanten of als attent gebaar voor medewerkers. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en maten, waardoor er voor elk budget en elke gelegenheid een geschikte sleutelhanger te vinden is. Kortom, gegraveerde sleutelhangers zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een creatief en origineel relatiegeschenk.

1.3 Bedrukte mokken met naam

Bedrukte mokken met naam zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Door de naam van de ontvanger op de mok te laten bedrukken, creëer je een persoonlijk en uniek cadeau. Deze bedrukte mokken kunnen gebruikt worden op kantoor, thuis of zelfs onderweg, waardoor ze een praktisch geschenk zijn. Bovendien zijn mokken met naam ook een effectieve manier om je merk of bedrijf te promoten. Elke keer dat de ontvanger zijn of haar mok gebruikt, wordt jouw bedrijfsnaam of logo gezien. Dit zorgt voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf en versterkt de relatie met de ontvanger. Kortom, bedrukte mokken met naam zijn een creatief en doeltreffend relatiegeschenk dat zowel praktisch als persoonlijk is.

2. Duurzame relatiegeschenken

2.1 Herbruikbare waterflessen

Herbruikbare waterflessen zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, zijn herbruikbare waterflessen een praktisch en milieuvriendelijk cadeau. Ze kunnen worden bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien zijn herbruikbare waterflessen handig voor dagelijks gebruik, zowel op kantoor als onderweg. Door deze flessen als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je geeft om het welzijn van je klanten en medewerkers, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

2.2 Biologisch afbreekbare pennen

Biologisch afbreekbare pennen zijn een milieuvriendelijke keuze als relatiegeschenk. Deze pennen zijn gemaakt van materialen die gemakkelijk kunnen worden afgebroken zonder schade aan het milieu toe te brengen. Ze zijn een duurzaam alternatief voor traditionele plastic pennen die vaak eindigen als afval op stortplaatsen. Biologisch afbreekbare pennen kunnen worden bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien laten ze zien dat het bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het geven van biologisch afbreekbare pennen als relatiegeschenk toont niet alleen waardering voor klanten en zakenrelaties, maar ook voor het milieu.

2.3 Planten in gerecyclede potjes

Planten in gerecyclede potjes zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Niet alleen zijn planten een duurzaam cadeau, maar ze voegen ook een vleugje groen toe aan elke ruimte. Door te kiezen voor gerecyclede potjes, draagt u bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een milieuvriendelijke levensstijl. Deze planten kunnen worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van uw bedrijf, waardoor ze een uniek en memorabel geschenk worden. Bovendien hebben planten een positief effect op de luchtkwaliteit en het welzijn van mensen, waardoor ze een perfect cadeau zijn voor uw zakelijke relaties. Kies voor planten in gerecyclede potjes en laat uw klanten en partners zien dat u geeft om het milieu en hun welzijn.

3. Technologische relatiegeschenken

3.1 Powerbanks met bedrijfslogo

Powerbanks met bedrijfslogo zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Deze draagbare opladers zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Met het bedrijfslogo op de powerbank kunnen uw klanten en zakenrelaties altijd en overal hun apparaten opladen, terwijl ze tegelijkertijd uw merk promoten. Of het nu gaat om smartphones, tablets of andere elektronische apparaten, een powerbank met bedrijfslogo is een handig en gewaardeerd geschenk dat zeker indruk zal maken. Bovendien zijn er verschillende modellen en stijlen beschikbaar, zodat u de powerbank kunt aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Kortom, powerbanks met bedrijfslogo zijn een slimme en creatieve keuze voor een origineel relatiegeschenk.

3.2 Draadloze opladers

Draadloze opladers zijn een innovatief en praktisch relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij zowel zakelijke partners als medewerkers. Met de opkomst van smartphones die draadloos kunnen worden opgeladen, is een draadloze oplader een handig accessoire geworden. Het biedt het gemak van het opladen van een telefoon zonder gedoe met kabels. Bovendien kunnen draadloze opladers worden bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Of het nu op kantoor, thuis of onderweg is, een draadloze oplader is een handig en modern relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

3.3 USB-sticks in unieke vormen

USB-sticks zijn een populair en praktisch relatiegeschenk dat altijd van pas komt. Maar waarom zou je genoegen nemen met een standaardvorm, als je ook kunt kiezen voor een unieke vorm? Met USB-sticks in unieke vormen kun je echt indruk maken op je klanten en relaties. Denk bijvoorbeeld aan USB-sticks in de vorm van een sleutel, een dier of zelfs een mini-auto. Deze originele relatiegeschenken zullen zeker de aandacht trekken en zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf. Bovendien kunnen deze USB-sticks worden bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam, waardoor ze ook nog eens dienen als effectieve marketingtool. Kortom, met USB-sticks in unieke vormen geef je niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een stukje creativiteit en originaliteit.

4. Culinaire relatiegeschenken

4.1 Gepersonaliseerde chocoladeletters

Gepersonaliseerde chocoladeletters zijn een heerlijk en uniek relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken. Deze smakelijke traktaties kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van uw klanten of medewerkers, waardoor ze een persoonlijk tintje krijgen. Of het nu gaat om het toevoegen van initialen, een bedrijfslogo of een speciale boodschap, gepersonaliseerde chocoladeletters bieden een creatieve manier om uw waardering te tonen. Bovendien zijn ze perfect voor verschillende gelegenheden, zoals Sinterklaas of kerst. Met deze heerlijke en op maat gemaakte geschenken zult u zeker een blijvende indruk achterlaten bij uw relaties.

4.2 Luxe wijn- en kaaspakketten

Luxe wijn- en kaaspakketten zijn een uitstekende keuze als origineel relatiegeschenk. Deze pakketten bieden een perfecte combinatie van heerlijke wijnen en smakelijke kazen, waardoor ze een luxe en verfijnde indruk achterlaten. Met zorgvuldig geselecteerde wijnen en een assortiment van verschillende kazen, kunnen deze pakketten de ontvangers verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Of het nu gaat om een zakelijke relatie of een speciale gelegenheid, luxe wijn- en kaaspakketten zullen zeker gewaardeerd worden en een blijvende indruk achterlaten.

4.3 Kruiden- en specerijensets

Kruiden- en specerijensets zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Deze sets bieden een scala aan smaken en aroma's die de ontvangers kunnen gebruiken om hun gerechten op te fleuren. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde set met exotische kruiden of een verzameling van populaire specerijen, deze geschenken zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvangers. Bovendien kunnen kruiden- en specerijensets ook een gezonde en duurzame optie zijn, omdat ze de ontvangers aanmoedigen om zelfgemaakte maaltijden te bereiden met verse ingrediënten. Met deze geschenken kunnen uw relaties hun culinaire vaardigheden verbeteren en nieuwe smaken ontdekken, waardoor ze een blijvende indruk zullen maken.

5. Creatieve relatiegeschenken

5.1 DIY-kits voor zelfgemaakte zeep

DIY-kits voor zelfgemaakte zeep zijn een geweldig idee als origineel relatiegeschenk. Deze kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen zeep te maken, waardoor het een leuke en creatieve activiteit is voor de ontvanger. Met verschillende geuren, kleuren en vormen kunnen ze hun eigen unieke zeepcreaties creëren. Bovendien kunnen ze de zeep personaliseren door bijvoorbeeld hun initialen erin te verwerken. Het zelf maken van zeep is niet alleen leuk, maar ook nog eens milieuvriendelijk, omdat je kunt kiezen voor natuurlijke ingrediënten en herbruikbare verpakkingen. Met deze DIY-kits voor zelfgemaakte zeep geef je een persoonlijk en duurzaam relatiegeschenk waar de ontvanger zeker van zal genieten.

5.2 Customized puzzels

5.2 Customized puzzelsEen uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk dat zeker de aandacht zal trekken, zijn customized puzzels. Deze puzzels kunnen worden bedrukt met een afbeelding naar keuze, zoals het logo van uw bedrijf of een speciale boodschap. Het aanbieden van customized puzzels als relatiegeschenk is niet alleen een leuke en creatieve manier om uw waardering te tonen, maar het biedt ook een ontspannende en plezierige activiteit voor uw klanten of medewerkers. Of het nu gaat om een kleine puzzel met 100 stukjes of een grotere variant met 1000 stukjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door te kiezen voor customized puzzels als relatiegeschenk, zorgt u ervoor dat uw bedrijf op een unieke manier wordt herinnerd en gewaardeerd.

5.3 Handgemaakte sieraden

Handgemaakte sieraden zijn een prachtig en uniek relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken. Deze sieraden worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt, waardoor ze een persoonlijk tintje hebben. Of het nu gaat om een elegante armband, een verfijnde ketting of een stijlvolle ring, handgemaakte sieraden stralen luxe en exclusiviteit uit. Bovendien kunnen ze worden gepersonaliseerd met initialen, namen of speciale symbolen, waardoor ze een extra speciale betekenis krijgen. Door te kiezen voor handgemaakte sieraden als relatiegeschenk, laat je zien dat je oog hebt voor detail en dat je de ontvanger waardeert met een bijzonder en op maat gemaakt cadeau.

6. Ervaringsgerichte relatiegeschenken

6.1 Workshop bonnen

Workshop bonnen zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Met deze bonnen kunnen uw klanten en zakenrelaties deelnemen aan inspirerende workshops en creatieve activiteiten. Of het nu gaat om een kookworkshop, een schilderles of een cursus bloemschikken, er is voor ieder wat wils. Workshop bonnen bieden niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar ook de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en creativiteit te stimuleren. Bovendien kunnen uw klanten zelf kiezen welke workshop ze willen volgen, waardoor de bonnen een persoonlijk tintje krijgen. Met deze originele relatiegeschenken laat u zien dat u waarde hecht aan de ontwikkeling en het welzijn van uw klanten en zakenrelaties.

6.2 Wellness arrangementen

6.2 Wellness arrangementenWellness arrangementen zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Ze bieden de ontvanger de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een heerlijke wellnesservaring. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement waarbij de ontvanger een dagje naar de spa kan gaan en kan genieten van verschillende behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en sauna's. Dit geeft de ontvanger de kans om even helemaal tot rust te komen en te ontstressen. Daarnaast kan een wellness arrangement ook een leuke manier zijn om de band met je relaties te versterken, aangezien je samen kunt genieten van een ontspannen dagje uit. Kortom, wellness arrangementen zijn een perfecte keuze voor een origineel relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

6.3 Tickets voor evenementen

Tickets voor evenementen zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Met deze geschenken kunnen uw klanten en zakenpartners genieten van een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om concerten, sportwedstrijden of theatervoorstellingen, er is voor elk wat wils. Door tickets voor evenementen aan te bieden, laat u zien dat u geeft om de interesses en voorkeuren van uw relaties. Bovendien kunnen ze deze tickets delen met hun vrienden of familie, waardoor uw bedrijf nog meer exposure krijgt. Kies voor tickets voor evenementen als relatiegeschenk en maak indruk op uw relaties met een unieke en memorabele ervaring.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen