Tien creatieve ideeën voor originele relatiegeschenken
10 juli 2023 
7 min. leestijd

Tien creatieve ideeën voor originele relatiegeschenken

1. Persoonlijke relatiegeschenken

1.1 Fotoalbums met gepersonaliseerde foto's

Fotoalbums met gepersonaliseerde foto's zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Door het toevoegen van gepersonaliseerde foto's kunnen bedrijven een persoonlijke touch geven aan hun geschenken. Dit kan variëren van foto's van het bedrijf zelf, zoals teamfoto's of foto's van het kantoor, tot foto's van de ontvanger en hun collega's. Het gebruik van fotoalbums stelt bedrijven ook in staat om herinneringen en momenten vast te leggen, waardoor het geschenk een blijvende waarde krijgt. Daarnaast kunnen fotoalbums met gepersonaliseerde foto's ook dienen als een effectieve manier om de relatie met klanten of medewerkers te versterken, omdat het laat zien dat het bedrijf aandacht besteedt aan de persoonlijke interesses en betrokkenheid van de ontvanger. Kortom, fotoalbums met gepersonaliseerde foto's zijn een creatief en uniek relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken.

1.2 Gegraveerde sleutelhangers

Gegraveerde sleutelhangers zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Deze gepersonaliseerde items zijn niet alleen praktisch, maar ook een mooie manier om uw waardering te tonen aan klanten, medewerkers of zakenpartners. Door het graveren van de sleutelhangers met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, naam of een speciale boodschap, creëert u een uniek en persoonlijk cadeau. Bovendien zijn sleutelhangers een alledaags gebruiksvoorwerp, waardoor uw bedrijfsnaam of logo regelmatig onder de aandacht komt. Of het nu als giveaway op een beurs is of als bedankje voor een succesvolle samenwerking, gegraveerde sleutelhangers zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvangers.

1.3 Bedrukte mokken met naam

Bedrukte mokken met naam zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Met de mogelijkheid om de mokken te personaliseren met de naam van de ontvanger, creëer je een uniek en persoonlijk cadeau. Deze bedrukte mokken kunnen gebruikt worden op kantoor, thuis of zelfs onderweg, waardoor ze een praktisch geschenk zijn dat dagelijks gebruikt kan worden. Bovendien bieden bedrukte mokken met naam ook een uitstekende manier om je merk of bedrijf te promoten. Door je logo of bedrijfsnaam op de mokken te laten drukken, zorg je voor een blijvende herinnering aan jouw organisatie bij de ontvanger. Of het nu gaat om klanten, medewerkers of zakenpartners, bedrukte mokken met naam zijn een effectieve en creatieve manier om je waardering te tonen en tegelijkertijd je merk te versterken.

2. Duurzame relatiegeschenken

2.1 Herbruikbare waterflessen

Herbruikbare waterflessen zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, zijn herbruikbare waterflessen een praktisch en milieuvriendelijk cadeau. Ze kunnen worden bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien moedigen ze ontvangers aan om hun plastic waterflessen te vervangen door een herbruikbaar alternatief, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van de plastic afvalberg. Of het nu voor op kantoor, tijdens het sporten of onderweg is, herbruikbare waterflessen zijn een praktisch en duurzaam geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvangers.

2.2 Biologisch afbreekbare pennen

Biologisch afbreekbare pennen zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Deze pennen zijn gemaakt van materialen die op natuurlijke wijze kunnen worden afgebroken, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor traditionele plastic pennen. Door biologisch afbreekbare pennen als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat jouw bedrijf begaan is met duurzaamheid en het milieu. Bovendien zijn deze pennen van hoge kwaliteit en kunnen ze net zo goed schrijven als reguliere pennen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je ze kunt aanpassen aan de huisstijl van jouw bedrijf. Met biologisch afbreekbare pennen geef je niet alleen een praktisch en bruikbaar geschenk, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

2.3 Planten in gerecyclede potjes

Planten in gerecyclede potjes zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Niet alleen zijn planten een duurzaam cadeau, maar ze voegen ook een vleugje groen toe aan elke ruimte. Door te kiezen voor gerecyclede potjes draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Bovendien zijn planten een perfecte manier om de ontvanger te laten zien dat je om hun welzijn geeft, aangezien planten bekend staan om hun luchtzuiverende eigenschappen en stressverlagende effecten. Of het nu gaat om kleine vetplantjes, kleurrijke bloemen of zelfs kruidenplantjes, er is altijd een geschikte plant in een gerecycled potje te vinden voor elke relatiegeschenkgelegenheid.

3. Technologische relatiegeschenken

3.1 Draadloze opladers

Draadloze opladers zijn een innovatief en praktisch relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken op uw klanten en zakenrelaties. Met de opkomst van smartphones die draadloos kunnen worden opgeladen, is een draadloze oplader een handig accessoire geworden. Het biedt gebruikers het gemak om hun telefoon eenvoudig op te laden zonder gedoe met kabels. Bovendien zijn draadloze opladers verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en kunnen ze worden bedrukt met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit maakt ze niet alleen functioneel, maar ook een effectieve manier om uw merk te promoten. Een draadloze oplader als relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten en zal hen herinneren aan uw bedrijf telkens wanneer ze hun telefoon opladen.

3.2 Bluetooth speakers

Bluetooth speakers zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Deze draadloze speakers bieden de mogelijkheid om overal en altijd van muziek te genieten. Ze zijn compact, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden verbonden met smartphones, tablets of laptops via Bluetooth-technologie. Met een bedrijfslogo of gepersonaliseerd ontwerp op de speakers kunnen ze ook dienen als een effectieve marketingtool. Of het nu voor zakelijke partners, werknemers of klanten is, Bluetooth speakers zijn een trendy en praktisch geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

3.3 USB-sticks in unieke vormen

USB-sticks zijn een populair en praktisch relatiegeschenk dat altijd van pas komt. Maar waarom zou je genoegen nemen met een standaardvorm, als je ook kunt kiezen voor een unieke vorm? Denk bijvoorbeeld aan USB-sticks in de vorm van een sleutel, een flesje, of zelfs een mini-auto. Deze originele vormen zorgen ervoor dat jouw relatiegeschenk opvalt en blijft hangen bij de ontvanger. Bovendien bieden deze unieke USB-sticks voldoende ruimte om jouw bedrijfslogo of boodschap op te laten drukken, waardoor ze ook nog eens dienen als effectieve marketingtool. Kortom, met USB-sticks in unieke vormen geef je niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een creatief en memorabel cadeau.

4. Culinaire relatiegeschenken

4.1 Gepersonaliseerde chocolade

Gepersonaliseerde chocolade is een geweldig idee voor een origineel relatiegeschenk. Chocolade is altijd een geliefd cadeau, maar door het te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een speciale boodschap, maak je het extra speciaal. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en smaken, zoals bonbons, chocoladerepen of zelfs gepersonaliseerde chocoladeletters. Het is een smakelijke en unieke manier om je waardering te tonen aan klanten, partners of medewerkers. Bovendien is chocolade een cadeau dat vrijwel iedereen kan waarderen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor relatiegeschenken.

4.2 Kruiden- en specerijensets

Kruiden- en specerijensets zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Deze sets bieden een scala aan smaken en geuren die de ontvangers kunnen gebruiken om hun culinaire vaardigheden te verbeteren. Met een verscheidenheid aan kruiden en specerijen, zoals basilicum, oregano, kurkuma en kaneel, kunnen ze hun gerechten een unieke en smaakvolle twist geven. Bovendien kunnen deze sets worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een perfecte manier zijn om de merkbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om een doorgewinterde chef-kok of een beginnende kookliefhebber, een kruiden- en specerijenset zal zeker in de smaak vallen als een attent en origineel relatiegeschenk.

4.3 Luxe wijn- en kaaspakketten

Luxe wijn- en kaaspakketten zijn een uitstekende keuze als origineel relatiegeschenk. Deze pakketten bieden een perfecte combinatie van heerlijke wijnen en smaakvolle kazen, waardoor ze een luxe en verfijnde uitstraling hebben. Met zorgvuldig geselecteerde wijnen en ambachtelijke kazen van hoge kwaliteit, zullen deze pakketten zeker indruk maken op uw zakelijke relaties. Bovendien kunnen ze genieten van een ontspannen avond met een goed glas wijn en heerlijke kaas, wat zorgt voor een moment van ontspanning en genot. Kies voor luxe wijn- en kaaspakketten als relatiegeschenk en laat uw waardering op een smaakvolle manier zien.

5. Creatieve relatiegeschenken

5.1 DIY-kits voor kunst en handwerk

DIY-kits voor kunst en handwerk zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Deze kits bieden de ontvangers de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten en iets unieks te creëren. Of het nu gaat om schilderen, breien, haken of het maken van sieraden, er zijn talloze opties beschikbaar. Met een DIY-kit kunnen uw relaties hun eigen kunstwerken maken en een gevoel van voldoening ervaren. Bovendien kunnen ze hun creaties tentoonstellen in hun huis of kantoor, waardoor ze een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf. Het geven van een DIY-kit voor kunst en handwerk laat zien dat u geeft om de persoonlijke interesses en hobby's van uw relaties, en het zal zeker gewaardeerd worden.

5.2 Custom made sieraden

5.2 Custom made sieradenBij het kiezen van originele relatiegeschenken is het belangrijk om iets persoonlijks en unieks te vinden. Custom made sieraden zijn een uitstekende keuze om uw waardering te tonen en een blijvende indruk achter te laten. Door het laten maken van sieraden op maat, kunt u een speciale boodschap of het logo van uw bedrijf laten verwerken in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde hangers, armbanden of ringen met de initialen van uw klanten of medewerkers. Deze op maat gemaakte sieraden zullen niet alleen gewaardeerd worden, maar ook een tastbare herinnering vormen aan uw bedrijf en de relatie die u heeft opgebouwd. Kies voor custom made sieraden als relatiegeschenk en laat een blijvende indruk achter bij uw klanten en medewerkers.

5.3 Bedrukte t-shirts met originele designs

Bedrukte t-shirts met originele designs zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk. Ze bieden een unieke en creatieve manier om uw bedrijf of merk te promoten. Met bedrukte t-shirts kunt u uw logo, slogan of een speciaal ontwerp op een opvallende manier presenteren. Dit maakt het een effectieve manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken en uw naamsbekendheid te vergroten. Bovendien zijn bedrukte t-shirts praktisch en kunnen ze door ontvangers op verschillende gelegenheden worden gedragen, waardoor uw merk constant zichtbaar blijft. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, beurs of als onderdeel van een werkkledingpakket, bedrukte t-shirts met originele designs zullen zeker indruk maken op uw klanten en zakenpartners.

6. Ervaringsgerichte relatiegeschenken

6.1 Wellnessarrangementen

Wellnessarrangementen zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Met deze arrangementen kunnen uw klanten en zakenrelaties genieten van een ontspannende en verfrissende ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een luxe spa-dag, waarbij ze kunnen genieten van massages, gezichtsbehandelingen en andere wellnessactiviteiten. Of misschien kunt u een wellnessweekend aanbieden, waarbij ze kunnen ontspannen in een prachtig wellnessresort en genieten van faciliteiten zoals sauna's, stoombaden en zwembaden. Door uw klanten en zakenrelaties een wellnessarrangement cadeau te doen, laat u zien dat u om hun welzijn geeft en waarde hecht aan hun ontspanning en gezondheid. Het is een uniek en attent geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

6.2 Cadeaubonnen voor avontuurlijke activiteiten

Cadeaubonnen voor avontuurlijke activiteiten zijn een geweldige keuze als origineel relatiegeschenk. Met deze cadeaubonnen kunnen uw klanten en zakenpartners genieten van spannende en avontuurlijke ervaringen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje klimmen in een indoor klimpark, een spectaculaire helikoptervlucht boven de stad, of een adrenaline-pompende bungeejump van een hoge brug. Met deze cadeaubonnen geeft u niet alleen een unieke ervaring, maar ook de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine en volop te genieten van avontuur. Het is een geweldige manier om uw waardering te tonen en uw relaties te verrassen met een onvergetelijk geschenk.

6.3 VIP-tickets voor evenementen

VIP-tickets voor evenementen zijn een geweldig idee voor originele relatiegeschenken. Met deze exclusieve tickets kunnen jouw klanten en zakenrelaties genieten van een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een concert, sportwedstrijd of theaterstuk, VIP-tickets bieden een luxe en speciale behandeling. Jouw klanten zullen zich gewaardeerd voelen en genieten van premium zitplaatsen, toegang tot exclusieve lounges en andere privileges. Dit geeft hen de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een bijzondere avond uit. Bovendien zal het ontvangen van VIP-tickets zeker indruk maken en jouw bedrijf in een positief daglicht stellen.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen